De voorbereidingen van het nieuwe event ‘The Cursed Goldmine’ zijn in volle gang. Horror Productions Holland heeft een eerste promo video naar buiten gebracht waarin Dr. Hansz Andersz de kijker toespreekt.

Of alle aspirant mijnwerkers zich zo snel mogelijk willen aanmelden voor de keuringen van de dokter op 16,17,23 en 24 september te Hooge Mierden bij De Spartelvijver

Wie denkt dat hij of zij fit genoeg is om de keuring te doorstaan?

(Ps. Second opinions kunnen bij de slager aangevragen worden ,aanvraag in drievoud gaarne.)

Bekijk hier de promo video.

Het verhaal van The Cursed Goldmine draait om een mijn die bekend stond om zijn grote hoeveelheden goud. Sinds 1984 ligt de mijn er wat verlaten bij maar dat verandert in september. De deuren zullen dan voor de laatste keer openen.

Nuclear Storage

De organisatie presenteerde eerder al de eerste haunted house. Nu is daar ook hun eerste walkthrough aan toegevoegd; Nuclear Storage.

Onder het strenge regime van generaal August Bergmann, gaan jullie op expeditie door dit verlaten gebied. Ten tijden van de mijn werd in dit gebied al het radio actieve afval opgeslagen. Volgens geruchten schijnt het afval een eigen leven te zijn gaan lijden. 
Regelmatig worden er rare dingen in dit gebied gehoord. Zou het gebied er inderdaad zo verlaten bij liggen? Of zou er toch iets meer aan de hand zijn? Ontdek het zelf tijdens jullie expeditie aan nuclear storage. Maar voordat jullie dit gebied mogen betreden, zal Dr. Bergmann eerst beoordelen of jullie dit mentaal en fysiek wel aan kunnen… Één ding kunnen we jullie verklappen…..Dr. Bergmann is niet mild in zijn oordelen…..

The Cursed Goldmine is te bezoeken op 16, 17, 23 en 24 september 2022. De early bird tickets zijn op dit moment €15,- per persoon. Wees er snel bij, want de prijs wordt later verhoogd naar €20,- per persoon. Bestel je tickets via: tickets.hph@gmail.com

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.