De herfst komt steeds dichterbij en de sfeer in het Duitse Holiday Park slaat op 6 dagen in oktober compleet om. Halloween Fright Nights keert dit jaar terug naar het attractiepark met 1 nieuwe en 5 bekende experiences. Bezoekers zullen dit jaar nergens meer veilig zijn.

Holiday Park heeft bevestigd dat de bekende experiences Zombie Factory, Titty Twister, Freak Circus, Camp Sunshine en The Tunnel terugkeren naar de Halloween Fright Nights. Voor dit jaar zal het Schnitzelhaus zijn intrek nemen.

Het Schnitzelhaus geeft bezoekers een kijkje achter de schermen bij de gelijknamige plaats, die bekend staat om zijn vleesspecialiteiten. Bezoekers moeten daarbij wel op hun hoede zijn. Wie te dicht bij de slager komt, kan zomaar eens op het bord belanden van de volgende gast.

Halloween Fright Nights vindt plaats op 1, 8, 15, 22, 29 en 31 oktober 2022. Het park is op deze dagen geopend tot 22:30 uur. De dagen worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow

Express-Pass

Met een Express-Pass kunnen bezoekers wachtrijen van de spookhuizen omzeilen. Daarnaast kunnen ook de wachtrijen van een aantal attractie worden overgeslagen waaronder Expedition GeForce, Sky Scream en Dino Splash. Een Express-Pass kost normaal gesproken €29,99. Wat de prijs tijdens Halloween wordt is nog onbekend.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.