Sinds begin dit jaar verrijkt de bekroonde chef-kok Alexander Mayer het fine-dining restaurant Eatrenalin van Europa-Park als nieuwe Head Chef. Mayer drukt vanaf 21 maart zijn stempel op het exclusieve achtgangenmenu. Dit menu is beschikbaar als “Red Dimension” met vlees en zeevruchten of als “Green Dimension” met verfijnde vegetarische ingrediënten.
De nieuwe Head Chef van Eatrenalin kijkt ernaar uit om gasten een bijzondere smaakbeleving te bieden. “Bij onze culinaire creaties staat uitzonderlijke productkwaliteit centraal. Gedurfde, krachtige smaken ontmoeten spannende contrasten. Op basis van de klassiek-Franse keuken en met invloeden uit de hele wereld ontstaan verrassende en inspirerende gerechten,” aldus Mayer.
Het unieke gastronomische concept van Eatrenalin combineert internationale smaken met de sferen van de eetervaring. Met de zesde menuvariant belooft het restaurant opnieuw een reis voor alle zintuigen. Gasten worden in de Lounge verwelkomd met delicate hapjes zoals “erwt, wasabi en algenpoeder”, proeven in de Umami-ruimte Aziatische specialiteiten zoals tataki, onsen-ei en dim sum, en sluiten in Incarnation af met een spectaculair dessert van “Calpico, framboos, pistache en limoen, shiso en Provençaalse olijfolie” (Red Dimension).
Op 23 en 24 mei staat het eerste “Eatrenalin Chef’s Special” op de agenda: een exclusieve culinaire reis onder leiding van Alexander Mayer, met geselecteerde seizoensgebonden gerechten. Gasten genieten van een achtgangenmenu met lenteklassiekers zoals artisjok, zomercourgette en aardbei. De chef zal de bezoekers persoonlijk verwelkomen en zijn visie op de gerechten toelichten. De ervaring wordt compleet gemaakt met entertainment en livemuziek van een DJ in de stijlvolle Eatrenalin Bar.
Lees ook eens: Zeppelin Europa-Park terug in de lucht voor jubileumseizoen
Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Join hier de server.