Een dag vol plezier in Toverland kost normaal €37,50 voor volwassenen. Een ticket via supermarkt Albert Heijn kost nu €25,-. Dat is een korting van maar liefs €12,50. Dit ticket is het gehele jaar nog geldig maar een gewenste bezoekdatum moet nog wel gereserveerd worden.

De familie Magistralis heet bezoekers van harte welkom in het entreegebied van Toverland. Voor de echte waaghals zijn er 5 achtbanen, waaronder wing coaster Fēnix en houten achtbaan Troy! Midden in de groene Magische Vallei trotseer je het woeste water van de kolkende wildwaterbaan Djengu River. Daarnaast kun je samen genieten van de bootjesattractie Merlin’s Quest waarin je door de ruïnes onder het kasteel van tovenaar Merlijn vaart.

De duikshow The Battle of Port Laguna is wegens succes weer te zien in het entreegebied van het attractiepark! Een spetterende duikshow met als climax een dodemansduik vanaf een hoogte van 25 meter. De show is dagelijks te zien tot en met 4 september 2022.

Summer Feelings (16 juli t/m 4 september 2022)
Elke dag tot 21.00 uur genieten van magisch straatentertainment, muzikale acts, avontuurlijke shows en bijzondere lekkernijen. Beleef het tijdens Summer Feelings! Proef de zomerse sfeer en geniet extra lang van je favoriete attracties.

Wil je dit allemaal niet missen? Scoor dan je allerhoogste korting op Toverland via Albert Heijn.

Wist je dat het attractiepark volgend jaar wilt uitbreiden met 4 nieuwe attracties? Lees het artikel.