[update]Deze actie is helaas verlopen, tickets zijn nu alleen nog met vroeg boek korting te bestellen via de website van Attractiepark Toverland[/update]

Een van de grotere halloweenevents zijn de Halloween Nights in Attractiepark Toverland. Liefhebbers van dit event kunnen nu goedkoop aan tickets komen via Albert Heijn. De supermarktketen biedt tickets aan voor €25, – per persoon. Dat is €12,50 goedkoper dan een regulier entreebewijs. De tickets zijn tot en mt 31 december 2022 geldig. Dus ook tijdens Halloween.

Albert Heijn spreekt over de allerhoogste korting op het Limburgse attractiepark. De tickets zijn alleen te gebruiken in combinatie met een geldige reservering voor de dag van jouw bezoek. Bestel de tickets eenvoudig via ah.nl.

Attractiepark Toverland viert dit jaar op 12 dagen de Halloween Nights. De invulling van dit event wordt op een later moment bekendgemaakt. Vorig jaar pakte het park uit met 5 haunted houses en 5 scare zones. Lees hier de review.

Wil je zelf meedoen als scare actor aan de Halloween Nights? Lees dan zeker de oproep van het attractiepark en vul het formulier in.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.