Attractiepark Toverland kwam in 2021 met een eigen podcast genaamd ‘Betoverd – de podcast’. Speciaal voor het 20 jarige jubileum kwam het Limburgse park met een zesdelige serie naar buiten. Nu wordt de draad opgepakt en komt er dus een nieuwe reeks afleveringen. De magie klinkt weer vertrouwd in de oren van de luisteraars.

Met de officiële podcast komen luisteraars alles te weten over Toverland. Met podcaster Maurice de Zeeuw en redacteur en presentator Stijn Goosens als razende reporters duiken de luisteraars soms achter de schermen. Elke aflevering staat er een onderwerp centraal. Daarnaast zijn er ook terugkerende en nieuwe rubrieken te beluisteren.

Aflevering 1

In de eerste aflevering worden luisteraars overspoeld door alle ins- en outs van de nieuwe parkshow ‘Aqua Bellatores’. Maurice en Stijn gaan achter de schermen en praten onder andere met de afdeling Entertainment en het kledingatelier.

Luisteraars kunnen zelf ook een vraag insturen. Dus wil jij als liefhebber iets weten wat nog niet behandeld is? Stuur dan hier een vraag in.

Beluister Betoverd – de officiële podcast via https://podcasters.spotify.com/pod/show/toverland/episodes/Betoverd-aflevering-1—Jean-Gelissen-sr-e1162av