In de nacht van vrijdag op zaterdag was er brand ontstaan in een leegstaand restaurantgebouw in het door de Looping Group geëxploiteerde attractiepark FORT FUN Abenteuerland in Duitsland. De “Stüppelhütte” ligt op een van de hoogste uitkijkpunten van het Sauerland, direct op het parkterrein van Fort Fun, maar ook vrij toegankelijk voor wandelaars. De brand leidde tot de volledige verwoesting van het leegstaande gebouw, maar gelukkig raakte niemand gewond. Wat de brand heeft veroorzaakt is nog niet bekend. De politie is een onderzoek gestart.

De directie van Fort Fun Abenteuerland betreurt het verlies van de historische Stüppelhütte. Tegelijkertijd zijn ze opgelucht dat niemand gewond is geraakt door de brand. “We willen de hulpdiensten ter plaatse bedanken voor hun snelle reactie en onvermoeibare inzet. We staan in nauw contact met de autoriteiten en zullen verder onderzoek ondersteunen”, aldus algemeen directeur Andreas Sievering.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.