Aan alles komt een einde. Dat geldt ook voor de Ultieme Pretparkgekkies Compilatie van YouTube-kanaal Yodakoeken. Na vijf delen staat sinds gisteravond het zesde en tevens laatste deel online. De makers vinden het mooi geweest. Kijk en geniet nog eenmaal van deze bundeling vol bijzondere bezoekers.

De filmpjes van Yodakoeken verschenen de afgelopen jaar op oudejaarsavond. Deze compilaties zijn te vergelijken met de bekende video’s van Internetgekkies. Het grote verschil is dat de Ultieme Pretparkgekkies Compilatie gericht is op de attractieparken en al haar vloggers of andere bezoekers.

Waar het voor sommige filmmakers een doel is om in de compilatie te komen, is het voor andere soms minder leuk. De korte fragmenten staan echter al vaak online waardoor de compilatie een verzameling aan fragmenten is.

Het is niet bekend waarom de makers van de compilaties er nu mee willen stoppen. Met uitzondering van vorig jaar zakte het aantal kijkers elk jaar een beetje. Onderstaande video is met zijn 12 minuten ook de korte compilatie uit de reeks.

Veel kijkplezier:

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Geef je hier op.