Movie Park Germany ligt op dit moment nog in een winterslaap. Op het park wordt er hard gewerkt om alles weer gereed te hebben voor het aankomende seizoen. Het entreegebied wordt een stuk opener en meerdere gebouwen en attracties krijgen een fris kleurtje. Bezoekers zullen ook een aantal attracties moeten missen vanaf dit seizoen. Iedereen die een bezoek aan het Duitse filmpark wilt brengen kan al tickets bestellen. De online shop is inmiddels in de lucht.

Vanaf 22 maart 2024 start het seizoen voor Movie Park Germany met een goedgevulde kalender. Bezoekers die al weten op welke dag zij het park willen bezoeken kunnen alvast tickets bestellen. De prijzen variëren tussen de €29,90 en €59,90. Dit hangt samen met de periode waarin er geboekt wordt. Op de traditionele rustige dagen hanteert het park een lagere prijs om zo meer bezoekers richting het Duitse Hollywood te trekken.

Het park hanteert ook verschillende openingstijden. In het laagseizoen zijn de poorten geopend vanaf 10:00 uur tot 17:00 of 18:00 uur. Het is pas in het naseizoen dat er ruimere tijden worden gehanteerd wanneer duistere krachten het park overnemen tijdens de halloween- en kerstperiode.

Neem eens een kijkje op de website van Movie Park Germany en bekijk welke datum er voor jou uitspringt om het park te bezoeken.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.