Movie Park Germany is druk bezig om het park weer goed op te leveren bij de heropening op vrijdag 22 maart 2024. Naast het opknappen van verschillende attracties en gebouwen lijkt het Duitse filmpark ook afscheid te gaan nemen van 2 attracties. Het zou hier gaan om Pier Patrol Jetski en de botsauto’s.

De geruchten hingen al enige tijd in de lucht dat de botsauto’s en de jetski attractie’s het park zouden verlaten. Dit nieuws is nu alleen maar versterkt, want op de website van Movie Park Germany zijn beide attracties niet meer te vinden.

Pier Patrol Jetski is een watercarrousel waarbij bezoekers in een jetski staan om zo golven te creëren. De attractie was onderdeel van het gebied Santa Monica Pier. De botsauto’s Barnyard Bumpers staat aan de andere kant van het park in het familiegebied Nickland.

Nu de attracties niet meer op de website van het park staan is het afwachten wat er gaat gebeuren. Mochten beide attracties verwijderd worden, wat Movie Park Germany nog niet heeft bevestigd, dan zou het zomaar kunnen dat er wat voor in de plaats komt. Zo zouden er plannen moeten liggen voor een showlocatie op de plek van de botsauto’s in Nickland.

Entreegebied

Op dit moment wordt ook het entreegebied aangepakt. Zo zijn er een aantal kassahokjes verwijdert waardoor bezoekers een beter zicht hebben op de grote toegangspoort. Vanaf de parkeerplaats of aan de voorzijde was deze poort amper te zien. Bezoekers kopen entreetickets steeds vaker online, waardoor het park meer kassa’s had staan dan eigenlijk nodig was.

Voor nu is het even afwachten nog. Wat zou jij graag in het park zien verschijnen?

Meer nieuws over attractieparken? Klik hier.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.