De Efteling streeft er altijd naar om hun bezoekers een goede positieve ervaring te geven. Daar zorgen niet alleen de sfeervolle gebieden en de spannende attracties bij, maar ook al die honderden medewerkers. Zonder medewerkers is het park namelijk nergens. Het park heeft dan ook regelmatig interessante vacatures online staan. Zo staat er op dit moment een auditieoproep voor Djinn Wachter en Droomvlucht Elfje op.

Met de oproep van de Djinn Wachter en het Droomvlucht Elfje is de Efteling begonnen met het invullen van het entertainment voor aankomende zomer. Vorig jaar waren deze karakters namelijk ook al te zien in het park.

Djinn Wachter

Voor de rol van Djinn Wachter is de Efteling op zoek naar geloofwaardige acteurs die goed kunnen improviseren en samen spelen. Geïnteresseerden dienen minimaal 3 dagen per week beschikbaar te zijn in zowel juli als augustus. De auditie voor de rol van Djinn Wachter vindt plaats op dinsdag 26 maart 2024 vanaf 10:00 uur in de Efteling. 

Bekijk de volledige vacature.

Droomvlucht Elfje

De Efteling is voor deze vacature op zoek naar actrices die zonder problemen interacties met bezoekers durven aan te gaan. Zij dienen daarbij sierlijk en elegant te zijn. En ook belangrijk, geen hoogtevrees! De speelleeftijd ligt tussen de 18 en 30 jaar. De auditie voor de rol van Droomvlucht Elfje zal plaatsvinden op maandag 25 maart 2024 vanaf 13:00 uur in de Efteling. 

Bekijk de volledige vacature.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.