Warrior Events staat bekend om hun meeslepende real life games. De zombie game The Breakout is het bekendste spel en wordt alweer 5 jaar georganiseerd. Sinds kort wordt deze game in een verlaten winkelcentrum in Meppel gespeeld. Deze experience mag dan populair zijn, er wordt wel een pauze ingelast. Op dit moment is de game nog te boeken op 22 maart, 6 en 13 april om daarna in september weer terug te komen.

The Breakout is tot nu toe een groot succes gebleken. Zo was het spel in november volledig uitverkocht waardoor de organisatie koos voor extra speeldagen. Maar wat is het nu precies?

Tijdens The Breakout zijn spelers 3 uur lang onderdeel van deze real life game. In een verlaten winkelcentrum moeten deelnemers de wereld redden van een zombie apocalypse. Het is jouw doel om het vaccin te bemachtigen van de dokter. Infiltreer in de community, maak bondgenoten, maar pas op met wie je vertrouwt. Jij bent degene die de keuzes maakt. Wordt jij een verrader, laat jij je vrienden in de steek, ga jij iemand redden uit een andere community? Tijdens talloze missies moet jij je eigen keuzes maken.

In verschillende area’s en bij verschillende missies is het mogelijk om een gun te bemachtigen. Spelers moeten zichzelf verdedigen door middel van gelblasters waar echte balletjes uitkomen.

Terug in het najaar

The Breakout is binnenkort even getemd maar zal terugkeren. Na april valt de game in een zomerslaap maar laat zich in september en november gewoon weer zien. En ook leuk, in november zal er een speciale Halloween editie worden georganiseerd door Warrior Events.

Ook deze horrorgame beleven? Klik hier voor meer informatie.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.