Terwijl de meeste parken hun focus op 2024 hebben, heeft Freizeitpark Plohn alvast een nieuwe attractie voor 2025 bekendgemaakt. Het Duitse attractiepark pakt dan uit met de nieuwe attractietype ‘Wild Swing’ van ART Engineering. Dit is nog het meest te vergelijken met een topspin attractie die niet over de kop gaat. Deze attractie is dus een mooi aanbod voor families met kinderen. Een vergelijkbare attractie is recent nog geopend in Tripsdrill.

Na de uitbreiding van jetski attractie ‘Dazzling Dan’s Fuseldreh’ pakt Freizeitpark Plohn lekker door. De gezinsvriendelijke attractie is twaalf meter hoog en beidt per rit plek aan maximaal zestien personen. Het park legde voor de nieuwe attractie ruim een miljoen euro neer. Bezoekers kunnen deze Wild Swing volgend jaar op de plek vinden waar voorheen ‘Funny Boats’ lag.

Wereldprimeur 2026

En daarmee is het nog niet gedaan. Het park heeft ook al aangekondigd dat 2026 in het teken staat van een echte wereldprimeur. Wat dit precies gaat zijn, is nog niet bekend. Waar hoop jij op?

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Join hier de server.