Nu oktober dichterbij komt, maken steeds meer attractieparken hun plannen voor Halloween bekend. Freizeitpark Plohn viert dit jaar Halloween op vier dagen in oktober. De grote nieuwigheid voor dit Duitse park is het spookhuis ‘Reset’.

Een nieuwe horrorattractie opent volgende maand in ‘Zone 22’. In ‘Reset’ speelt het personage Vigor wederom een grote rol. De beste man wil terug naar zijn oude leven. Hij wil niet de leider zijn van een wilde horde, maar gewoon als monteur aan zijn motoren sleutelen. Vigor verzamelt wetenschappers om een tijdmachine te bouwen. Op deze manier dwingt hij een harde reset uit te voeren om zo de wereld weer terug te brengen naar het punt van voor de uitbraak.

Halloween in Freizeitpark Plohn vindt plaats op 12, 19, 26 en 31 oktober 2024. Bezoekers kunnen op deze dagen griezelen tot 22:00 uur. Overdag is er een gezinsvriendelijk Halloween met maisdoolhof, een DJ, een kamvuur en nog veel meer. Vanaf 18:00 uur slaat de sfeer om en ligt de focus op horror, waarbij ook de drie horrorattracties openen. Volgens het park is dit evenement de grootste Halloweenattractie van Oost-Duitsland.

Klik hier voor nog meer Halloween.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Join hier de server.