Schwaben Park is een attractiepark dat zich richt op gezinnen met jonge kinderen. Het park in Zuid-Duitsland gebruikt een moderne technologie om bezoekers te tellen. Het doel is om bezoekersstromen in realtime te monitoren en te analyseren, zodat de parkactiviteiten geoptimaliseerd kunnen worden.

Het attractiepark gebruikt hiervoor speciale telsensoren en software van ‘purematic’. Dit bedrijf is gericht op het managen van bezoekersstromen. Informatie over wanneer en hoeveel bezoekers komen en gaan, is van groot belang om bepaalde piektijden in kaart te brengen. Op deze manier kan Schwaben Park gemakkelijker bezoekers sturen en spreiden, zodat wachttijden korter worden.

André Hudelmaier, Managing Director van Schwaben Park: “We zijn erg blij dat we in purematic een competente partner hebben gevonden die ons ondersteunt met hun geavanceerde technologie. De nieuwe bezoekerstellers zijn een cruciaal onderdeel van onze digitaliseringsstrategie en helpen ons om onze gasten een nog betere ervaring te bieden.”

Purematic laat weten trots te zijn met het ondersteunen van Schwaben Park. “Onze bezoekerstellers bieden niet alleen een hoge nauwkeurigheid, maar ook veelzijdige toepassingen. We zijn ervan overtuigd dat het park en haar gasten zullen profiteren van deze innovatie.”, aldus Michael Post, Managing Director van purematic.

Lees ook eens: Heide Park opent nieuw spookhuis ‘Ex Crypta’ tijdens Halloween

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Join hier de server.