De nieuwste experience Acid Warrior zal dit jaar niet meer terugkeren tijdens het Halloween Horror Festival. Dat heeft Movie Park Germany aan ScareZone laten weten. Deze experience lag op een bijzondere locatie, namelijk op de plek van stuntshow Crazy Cops New York. Nu er geen coronamaatregelen meer gevoerd worden in het park, kan de stuntshow terugkeren in het programma van het park.

ScareZone kon vorig jaar als eerste melden dat er een nieuw spookhuis op een bijzonder plek kwam te liggen. In Acid Warrior liepen bezoekers de ondoden van scarezone Acid Rain tegen het lijf. Het spookhuis zat vol met actie en hier hadden bezoekers de taak om generatoren op te ruimen waarbij de tijd aandrong. De interactieve experience bevatte ”escape room-achtige” opdrachten die bezoekers moesten uitvoeren om het verhaal kloppend te maken.

Bij de plannen om deze nieuwe experience te bouwen werd al rekening gehouden dat het een tijdelijk ”spookhuis” zou worden. Acid Warrior was vanwege corona uit nood geboren en was het goedkoopste spookhuis dat Movie Park op dat moment had gebouwd.

Met het schrappen van de coronamaatregelen mag het park weer meer dan 12000 bezoekers ontvangen. Mede daardoor zal de stuntshow vanwege zijn grote capaciteit. dit jaar weer terugkeren

Vorig jaar mocht ScareZone backstage aanwezig zijn om te laten zien hoe een scare actor zich voorbereidde om in de rol van een character uit scarezone Acid Rain te kruipen.

https://www.youtube.com/watch?v=6dNVWA3KU3A

Nieuwe experience en fastpasses +V.I.P. tickets

Eerder liet Movie Park Germany al weten dat er concrete plannen zijn om dit jaar fastpasses, VIP tickets en backstage bezoeken aan te bieden. Daarnaast is het Duitse filmpark wederom de samenwerkingen aangegaan met Haunted Lantern voor een mogelijke nieuwe experience.

 

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.

Volg ons ook op:

Facebook

Twitter

Instagram

Youtube