Walt Disney Pictures heeft meer details naar buiten gebracht rondom de nieuwe film ”Haunted Mansion”. Naast het logo, de cast en de verhaallijn is er nu ook een verschijningsdatum bekendgemaakt.

De film is gebaseerd op de klassieke attractie ”The Haunted Mansion” uit Disneyland en heeft een sterrencast met in de hoofdrol LaKeith Stanfield (Knives Out), Tiffany Haddish (Bad Trip), Owen Wilson (Marvel’s ‘Loki), Danny DeVito (Jumanji: The Next Level), Rosario Dawson (Zombieland: Double Tap) en Chase Dillon (The Underground Railroad). De film is geregisseerd door Justin Simien en geproduceerd door Dan Lin en Jonathan Eirich (Aladdin). Nick Reynolds (Easter Sunday) en Tom Peitzman (The Lion King) zijn de uitvoerende producenten.

In dit mysterieuze avontuur verhuizen een dokter (Dawson) en haar 9-jarige zoon (Dillon), die op zoek zijn naar een nieuw leven, naar een vreemd betaalbaar herenhuis in New Orleans. Hier ontdekken zij dat de plek veel meer is dan ze hadden verwacht. Wanhopig op zoek naar hulp, nemen ze contact op met een priester (Wilson), die op zijn beurt de hulp inroept van een weduwe die een mislukte paranormale expert is geworden (Stanfield), een paranormaal begaafde French Quarter (Haddish) en een nukkige historicus (DeVito).

Haunted Mansion zal op 10 maart 2023 in de bioscoop verschijnen.

De slecht ontvangen originele film kwam uit in 2003 met in de hoofdrol Eddie Murphy.

 

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze categorie ‘Extra’.

Volg ons ook zeker op alle social media kanalen en mis niets:

Discord

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube