Attractiepark Toverland is in oktober weer de plek voor gruwelijke Halloweenavonden. Bezoekers kunnen tijdens de Halloween Nights weer griezelen in de spookhuizen, walkthroughs en scare zones. Voorgaande jaren ontstonden er lange wachtrijen voor de extra Halloween attracties. Om dit te voorkomen werkt het park met verschillende tijdsloten. Maar dat is niet het enige wat dit jaar nieuw is.

Wij zetten hier alle activiteiten en prijzen voor jou op een rijtje.

Wat is er nieuw?

Alle spookhuizen en walkthroughs zaten andere jaren bij de entreeprijs inbegrepen. Dit jaar werkt het anders. Voor spookhuis Maison de la Magie moesten bezoekers vorig jaar al extra betalen. Voor de aankomende editie moet er ook bijbetaald worden voor de andere spookhuizen. Spookhuizen The Dollhouse en Fear the Woods vallen hieronder. Daarnaast moet er ook een ticket gekocht worden voor de walkthroughs. Dit zijn The Witches Forest en 20 Years of Fear. Hieruit blijkt dat Toverland een andere weg is ingeslagen.

Fear Pass – All-in experience (€57,50)

Met de Fear Pass ontvangen bezoekers een limited edition festivalbandje. Zo kunnen zij hiermee alle 5 de Haunted Experiences beleven. Bezoekers kunnen hiermee op elk gewenst moment het spookhuis betreden. Daarnaast zit ook het dinerbuffet ‘Trick or Eat’ inbegrepen.

Dinerbuffet ‘Trick of Eat’ t/m 11 jaar (€17,50) en vanaf 12 jaar (€32,50)

Geniet tussen de skeletten van heerlijke gerechten. Dit bestaat uit smakelijke voor- en hoofdgerechten en een uitgebreid snoep- en dessertbuffet.

Spookhuizen

Maison de la Magie (€7,50)

Toverland zet met dit spookhuis een grote stap op het gebied van Halloween. Maison de la Magie is het eerste echte spookhuis compleet met professionele decors. Wat speelt er rondom de verdwenen illusionist Oscar Pendula? Bezoekers lopen door een landhuis en komen verschillende verwijzingen tegen. Hieruit blijkt dat zwarte magie in het spel zit.

Fear the Woods (€5,-)

Voorheen stond dit spookhuis op de eventlocatie Mystique. Sinds vorig jaar is Fear the Woods te vinden achter Port Laguna.

The Dollhouse (€5,-)

Het loophuis Villa Fiasko is omgetoverd tot spookhuis ‘The Dollhouse’.

Walktroughs

20 Years of Fear (€5,-)

Het oude doolhof ‘Trapped’ is omgebouwd tot een griezelig labyrint. Bezoekers komen hier allemaal oude bekende karakters uit de afgelopen 20 jaar Halloween tegen.

The Witches Forest (€5,-)

Deze walkthrought-beleving bevindt zich achter in de bossen bij Avalon.

Scare zones (gratis)

  • Morgana’s Frozen Knights
  • Shadows of the Sea
  • Circque (inclusief Cake Walk)
  • DesTroy
  • Fiesta de Los Muertos

Abonnementhouders

Bezoekers met abonnementen krijgen elke dag gratis toegang tot een spookhuis of walkthrough naar keuze. Abonnementhouders die meerdere dagen het park bezoeken kunnen dus elke keer voor een andere gratis Halloween attractie kiezen. Met andere woorden, door slim te plannen kunnen abonnementhouders elk spookhuis gratis bezoeken.

Corona

Toverland kan bezocht worden zonder coronatoegangsbewijs. Voor bedieningsrestaurant The Flaming Feather en dinnerbuffet Trick or Eat is het wel nodig om een coronatoegangsbewijs te tonen. Dit valt namelijk onder de regelgeving voor horeca. Alle andere locaties zijn afhaalhoreca. Hiervoor is geen coronatoegangsbewijs nodig.

Er hoeft niet langer anderhalve meter afstand gehouden te worden.

(Maatregelen kunnen wijzigen)

Data en tijden Halloween Nights

De Halloween Nights in Attractiepark Toverland zijn dit jaar op 13 dagen. Het horror evenement is te bezoeken op 9, 16, 21 t/m 24, 26 t/m 31 oktober en 6 november.

Entree tickets tot het park kosten €36,-.

Tickets voor de Fear Pass en de spookhuizen zijn te bestellen via https://www.toverland.com/

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween. Volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.

https://scarezone.nl/2021/09/22/toverland-komt-met-fear-pass-all-in-experience/