Entered komt na een aantal interactieve belevingen weer met een nieuwe real-life horror game. De bedenkers van ‘I can here you’ en ‘The Nightmare of Eveline Shadow’ brengen de nieuwe game naar een bijzondere locatie. Het speelt zich namelijk af in een klassieke, versleten en verlaten trein rangeerloods.

De game heet ‘Demise of the Gricers’ en laat een glimp van een macabere wereld zien. Deelnemers wachten een intrigerende zaak die voor het duistere Red Eye opgelost dient te worden.

Er zijn al testen gedaan en de eerste reacties van de spelers zijn veelbelovend. Het spel bestaat uit twee verhaallijnen. De deelnemers worden dan ook in twee groepen verdeeld die ieder een verhaallijn beleven. Per spel is er plek voor maximaal 10 personen.

Entered laat weten dat de game ongeveer 2 uur duurt. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn. Volgens de website wordt de horror game verwacht in september 2022. Tickets zijn nog niet te koop maar liefhebbers kunnen zich al wel aanmelden om zo op de wachtlijst te komen. De normale ticketprijs zal ‘waarschijnlijk’ €65,- per persoon zijn. Dit kan nog gewijzigd worden.

In april troffen de mensen achter Entered hun bedrijf in een complete ravage aan. Naar aanleiding hiervan hebben de mensen achter Podcast Beyond The Game een doneeractie gestart om Entered een hart onder de riem te steken. De teller staat inmiddels op €3230,-.

Volg ons op de social media kanalen en praat mee op onze Discord.