Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en lijkt de wereld van Leisure & Hospitality wel iets voor jou? Zowel Attractiepark Toverland, vakantiepark De Schatberg en Fun & Entertainment Center Sevenum starten in samenwerking met Gilde Opleidingen een tweejarig bbl-traject. Studenten kunnen hierbij een diploma Zelfstandig Medewerker Leisure & Hospitality behalen. Benieuwd? De open dag is op zaterdag 24 februari 2024.

Het doel van deze opleiding is natuurlijk om zoveel mogelijk te leren over de verschillende vakgebieden. Tijdens de opleiding werken studenten dan ook 24 tot 32 uur per week in een attractiepark, entertainmentcentrum of op een vakantiepark. Deze gewerkte uren worden overigens gewoon uitbetaald. Daarnaast wordt ook het lesgeld voor je betaald.

De bbl-opleiding kent verschillende periodes en per periode wordt er dan ook gewisseld naar een nieuwe afdeling of locatie. Naast alle praktijk zijn er ook momenten waarop er onderwijs op locatie wordt gegeven, mits er voldoende aanmeldingen zijn.

Tijdens de open dag hebben geïnteresseerden de kans om een kijkje te nemen bij de 3 bedrijven: Attractiepark Toverland, vakantiepark De Schatberg en Fun & Entertainment Center Sevenum. Ben je niet in het bezit van eigen vervoer? Dan regelt de organisatie gewoon een pendeldienst. Geef je hier op voor de open dag.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.