Het halloweenseizoen is een populaire en belangrijke periode voor Attractiepark Toverland. De organisatie achter de Halloween Days en Halloween Nights is dan ook constant bezig om dit evenement verder te verbeteren en uit te bouwen. En om maar meteen met de deur in huis te vallen, er zullen dit jaar geen grote nieuwigheden worden gepresenteerd. Er wordt wel gewerkt aan een nieuw spookhuis, aldus een woordvoerder van het Limburgse attractiepark.

Dat er dit jaar voor Halloween geen grotere nieuwigheden worden gepresenteerd wilt natuurlijk niet zeggen dat Attractiepark Toverland helemaal niets gaat doen voor 2022. Het park wilt de bezoekers blijven verbazen wat betreft de ervaringen en kwaliteit. Een aantal zaken zullen daarbij zeker vernieuwd of gewijzigd worden. Wat dit precies is, dat blijft nog even een verrassing.

Eerder dit jaar sprak het park al wel de wens uit om in 2022 weer een parade te hebben, zolang de coronamaatregelen dit toelaten.

Nieuw spookhuis

De entertainmentafdeling is dit jaar druk met het nieuwe winterconcept Winter Feelings. Daardoor ligt de focus voor grotere projecten wat minder bij Halloween. Maar er gebeurt wel degelijk wat achter de schermen. Attractiepark Toverland is namelijk druk bezig met de ontwikkeling van een nieuw spookhuis. Wat het thema precies gaat worden is nog onduidelijk. De opening van dit nieuwe spookhuis zou best eens in 2023 kunnen plaatsvinden. Wel voegt een woordvoerder van het park eraan toe dat dit niet zeker hoeft te zijn. Het is de bedoeling om dit spookhuis binnen nu en vijf jaar te openen.

Halloween Nights 2021

Het park was vorig jaar zeer te spreken over de nieuwe vuurwerkshow en de Pumpkin Farm. Dit bracht de avonden naar een hoger niveau. Ook is de Fear Pass goed ontvangen door de bezoekers, dit was zelfs zeer gewild. Mede hierdoor waren de halloweenavonden populairder dan ooit.

De Halloween Nights in Attractiepark Toverland zijn dit jaar tussen 8 oktober en 5 november op 12 dagen te bezoeken. Ga naar de website en bekijk op welke dag(en) je het park wilt bezoeken.

Hoe denk jij over het nieuwe spookhuis en welk thema zou je graag willen zien? Praat mee op Discord.