Een half jaar geleden draaide Halloween Ends in de bioscopen. Dit is het laatste deel van de trilogie die in 2018 nieuw leven kreeg ingeblazen. Laurie, gespeeld door Oscarwinnares Jamie Lee Curtis, zal voor eens en voor altijd moeten afrekenen met haar grootste nachtmerrie Michael Myers. Het laatste deel uit de Halloween franchise is vanaf 29 april te streamen op SkyShowtime.

Michael Myers maakte in 1978 zijn debuut. De gemaskerde moordlustige freak heeft sindsdien velen slachtoffers gemaakt waarbij er eentje telkens wist te ontkomen. Laurie Strode was degene die Micheal wist te verslaan. Ook in een hoop andere delen stonden de twee lijnrecht tegenover elkaar.

Tijdens Halloween Ends zien we Laurie die bezig is met haar memoires. De film speelt zich vier jaar na de gebeurtenissen in Halloween Kills af. Micheal Myers lijkt volledig uit beeld te zijn tot het stadje wordt opgeschrikt door de moord op een onschuldige jongen. Laurie zal daarbij wederom de confrontatie aan moeten gaan.

De horrorfilm van regisseur David Gordon Green duurt bijna 2 uur en bestaat onder andere uit de volgende castleden: Jamie Lee Curtis, Andi Matichak, James Jude Courtney, Will Patton, Rohan Campbell en Kyle Richards.

Het heeft dus even geduurd maar Halloween Ends is dan eindelijk vanaf 29 april te streamen op SkyShowtime. Naast deze film komen er in de maand mei nog een aantal titels uit waaronder A Quiet Place en horrorserie Yellowjackets.