Het Duitse Holiday Park viert hun eigen Halloween Fright Nights dit jaar met maar liefs zeven horrorattracties. Op alle zaterdagen in oktober en op 31 oktober kunnen alleen de dapperste bezoekers het park betreden. De poorten blijven tot 22:30 uur geopend en bezoekers kunnen naast de reguliere attracties dus ook horrorattracties, oftewel spookhuizen betreden. Nieuw dit jaar is de zagerij ‘Sägewerk’.

De Halloween Fright Nights trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers richting het park. Hier zorgen ruim 70 scare actors voor een griezelige maar gedenkwaardige avond. Op het programma staat een parade waar velen griezels te zien zijn. Gedurende het event draaien er dj’s en wordt er afgesloten met een muzikale vuurwerkshow.

Holiday Park laat het volgende weten: “Het geschreeuw galmt door de nacht – de zeven unieke horrorhuizen en scarezones met live scarers en tientallen speciale effecten zorgen voor een krachtige adrenalinekick en laten het bloed zelfs bij de dapperste bezoekers koud lopen”.

Nieuw dit jaar is zagerij ‘Sägewerk’. In dit spookhuis worden de bezoekers werkzoekenden in een houthakkersbedrijf uit de jaren 70. De gevaarlijke houtbewerkers, echte zagerijmachines en wrede experimenten maken nachtmerries werkelijkheid.

De oude bekende spookhuizen zijn uiteraard ook weer te bezoeken. Bezoekers zullen freaks en gekke clowns tegenkomen in het “Freak Circus” of in de “Titty Twister”-bar. “Camp Sonnenschein” verandert in een enge kampeervakantie. In het vorig jaar geopende ‘Schnitzelhaus’ lopen bezoekers het risico zelf schnitzels te worden. Bij lanceringsachtbaan “Sky Scream” wemelt het in de “Zombie Factory” van hongerige zombies.

Nightmare Lanes

Tegenwoordig hoor je er bijna niet meer bij als je geen voordringpasjes verkoopt. Holiday Park is hier geen uitzondering in. De nieuwe Nightmare Lanes zijn geldig bij elk spookhuis. Een eenmalige snelle toegang kost €7,-. Wil je gewoon alle spookhuizen doen? Dan bestaat je €30,-. Het park geeft wel aan dat de passen zeer beperkt beschikbaar zijn om zo lange reguliere wachtrijen te voorkomen.

Kijk voor alle informatie en tickets op de website van het park.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 700 leden.