De straten van Movie Park Germany zijn op dit moment nog veilig te bewandelen. Dit zal spoedig veranderen wanneer velen freaks het Duitse filmpark gaan overnemen. Vanaf 30 september tot en met 12 november zal de hel weer losbarsten op 25 geselecteerde dagen. De experiences moeten nog bekend worden gemaakt maar het is al wel mogelijk om alvast een dagticket voor het park te kopen. Zo ben je in ieder geval verzekert van het Halloween Horror Festival.

Er is op dit moment nog geen verdere informatie over het Halloween Horror Festival bekend. Zowel de spookhuizen, zones als shows worden binnenkort online gezet. En dan wordt het ook duidelijk wat er met spookhuis Hostel staat te gebeuren. Afgelopen juli werden er werkzaamheden gespot bij het spookhuis. Het leek er op dat dit huis niet de aankomende editie gaat meemaken. Al is het ook nog niet compleet uitgesloten dat het huis een flinke upgrade krijgt.

Terugkijkend op vorig jaar konden bezoekers een aantal bekende spookhuizen herbeleven. Er waren ook nieuwigheden toegevoegd aan dit event waaronder mappen show ‘Horrorwood Rises’, de betaalde show ‘Madhouse – Insanity Lives Here…’ en het nieuwe spookhuis ‘Hell House’ waar bezoekers door middel van een bus naar toe worden gereden. Dit huis kent een groots verhaal over Spencer Mayfield en zijn familie. Alvorens bezoekers dit huis betreden krijgen zij eerst een vlog voorgeschoteld van iemand die dit verlaten huis al eerder heeft bezocht. Er wordt ook vertelt over de geschiedenis van de familie Mayfield die iets gruwelijker is dan wat je op het eerste oog zou verwachten.

Tickets

Tickets voor de spookhuizen en eventuele andere experiences staan op dit moment nog niet online. Bezoekers kunnen al wel een dagticket kopen voor het park zelf om zo verzekerd te zijn van een plekje tijdens de 25ste editie van het Halloween Horror Festival.

De prijzen zijn afhankelijk van de gekozen dagen. Zo fluctueert de prijs tussen de €42,90 en €56,90. Let op; de eventuele kosten voor spookhuizen komt hier dus nog bij op.

Koop je tickets via Movie Park Germany.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Discord server en help ons naar de 600 leden.