Na 17 edities is het weer zover… Scare Me komt eraan met weer een nieuwe editie. Het bekroonde evenement uit Almere Haven is van 22 september tot en met 18 november weer iedere vrijdag- en zaterdagavond geopend. Dit horror-evenement gaat nu voor de 18e keer van start. Ook nu staan de scare actors weer klaar om de bezoekers een echt Halloween gevoel te geven dit najaar.

Ieder jaar komt de organisatie met vernieuwing. De bestaande huizen van Scare Me onderscheiden zich door de unieke creativiteit van de makers en de aandacht die wordt besteed aan de kleinste details. Dat wordt opgemerkt door verschillende organisaties. Zo ontving het evenement de nominatie voor ‘Best Scream Park Event’ en ‘Best Set and Design’ voor spookhuis Ship of Souls van het Engelse ScareCON. Afgelopen april werd Scare Me geëerd met een Scare Award voor ‘Best Concept’ tijdens het Scare Event.

Attracties

In deze aankomende editie hebben alle huizen wat extra aandacht gekregen en zullen de terugkerende bezoekers leuke vernieuwingen tegenkomen. De zes belevenissen zijn uniek van opzet en bijzonder gedetailleerd. Ook voor dit seizoen is er weer van alles te beleven. Zo kunnen bezoekers oog in oog komen te staan met een monster wat piraten vrezen bij Ship of Souls. Of getuige zijn van de verhalen van de schrijver die tot leven komen bij Meneer Darko’s Writer’s Block. Daarnaast kunnen de dappere strijders de jacht starten tussen de clowns bij Kill It, ontsnappen aan een dromenetend monster achter de winkel vanBaku en helpen de detective Van der Graef terug te vinden in de merkwaardige Mansion. Mocht je dan even bij willen komen, dan kan je plaatsnemen in de zelfgebouwde darkride van het evenement, The Ride. Of zal dit karretje je meenemen naar onveilige plekken?

Naast alle horror en spanning, is er ook nagedacht over ‘ont’spanning. Speciaal om bij te komen van alle belevenissen heeft het evenement een bar en retro-room. Hier kun je tussen de huizen door even ontspannen met een drankje en opladen voor het volgende avontuur. In de retro-room kun je genieten van ouderwetse spellen op de Nintendo of klassieke kermisspellen spelen, zoals een muntenschuiver.

De organisatie van Scare Me is vastberaden om bezoekers keer op keer een onvergetelijke ervaring te bieden en blijft zichzelf uitdagen om elk jaar weer te vernieuwen. Dit heeft geleid tot een trouwe schare fans en terugkerende bezoekers. Het evenement combineert spanning, horror en ontspanning op een manier die nergens anders te vinden is. Of je nu voor de eerste keer komt of al jarenlang een fan bent, Scare Me blijft je verrassen.

Tickets

Tickets zijn zowel online als aan de kassa verkrijgbaar. Een online ticket van €29,95 (early bird) of €37,50 (aan de deur) geeft toegang tot het hele event van Scare Me. Bezoekers hebben onbeperkt toegang tot de spookhuizen. Vanwege de beperkte capaciteit dienen bezoekers voor “The Ride” een extra ticket van €3,- aan te schaffen.

Bestel hier tickets.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Discord server en help ons naar de 600 leden.