Volgende maand komt de film Cocaine Bear uit. En ja, de titel is precies wat het doet vermoeden. Het is misschien moeilijk te geloven maar deze film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De film van Elizabeth Banks gaat namelijk over een beer die 40 pakketen met cocaine ontdekt.

Cocaine Bear is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 1985 over een drugssmokkelaar wiens vliegtuig neerstort en de zwarte beer die de zoekgeraakte cocaïne verorbert. In deze chaotische thriller komt een bonte verzameling van politieagenten, toeristen en tieners samen in een bos in Georgia waar een gevaarlijk roofdier van ruim 200 kilo een onvoorstelbare hoeveelheid cocaïne binnen heeft gekregen en daarna stijf van de coke op rooftocht gaat naar meer drugs… en slachtoffers.

De hoofdrollen in Cocaine Bear worden onder andere vertolkt door Keri Russell (The Americans), Emmy-winnaar Margo Martindale (The Americans), Emmy-winnaar Ray Liotta (The Many Saints of Newark) en Alden Ehrenreich (Solo: A Star Wars Story).

De release van Cocaine Bear staat gepland op 23 februari 2023.

Bekijk hier alvast de trailer met de uitgebrachte foto’s:

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze categorie ‘Extra’.

Of praat mee in onze Scare Network Discord server.