Attractiepark De Waarbeek pakt dit jaar voor het eerst uit met een griezelevenement genaamd ‘Lost in the Park’. Het park uit Hengelo belooft 4 avonden vol spanning, sensatie en horror. Bezoekers worden ondergedompeld in de wereld van enge clowns, zombies en andere figuren. Met 2 spookhuizen en een horror labyrint is het normaal zo vrolijk parkje ineens niet meer zo vrolijk.

Het evenement is speciaal geschikt voor de doelgroep vanaf 12 jaar. Maar of de bezoekers ook weer veilig het park zullen verlaten, dat is de vraag. Tijdens 4 avonden komt de onderwereld naar boven. Hoe beide huizen en het labyrint er precies uit komen te zien is nog niet bekend.

Lost in the Park is op 14, 21, 25 en 28 oktober. Normaal is het park om 17:00 uur gesloten. Op deze dagen sluit het park pas om 21:00 uur. Ook in de avond kunnen bezoekers gebruik maken van het all inclusive concept. Daarbij zijn niet alle attracties geopend.

Tickets zijn inmiddels al te bestellen. Een toegangsbewijs voor personen vanaf 12 jaar kost €14,99. Bestel alvast je tickets.