Disney heeft op donderdag 28 januari de lijst met titels gepubliceerd wat binnenkort op Disney+ te zien zal zijn. Star is een nieuw platform wat vanaf 23 februari onderdeel is van Disney+. Dit platform zal meer volwassen content bevatten waaronder een aantal horror titels. Hieronder vind je een kleine greep uit de volledige line-up van de dienst.

American Horror Story is een Amerikaanse anthologieserie die straks met alle 9 seizoenen op de streamingdienst verschijnt. Een andere serie is The Walking Death die met alle 10 seizoenen erop wordt gezet.

Ook voor films met een horrortintje zit je op Star goed. In Arachnophobia reist er per ongeluk een giftige spin mee vanuit de Amazone naar een stadje in Californië. Al snel krijgt deze stad te maken met een spinnenplaag.

Uit de Alien franchise komen er zes films op Star te staan. Deze films zijn Alien, Alien Resurrection, Alien Vs. Predator, Alien: Covenant, Alien3 en Aliens.

The Omen is een horrorfilm waarbij een stel besluit om een baby te adopteren. Ze krijgen sterk het gevoel dat dit kind weleens de duivel kan zijn. De film Victor Frankenstein verteld het originele verhaal van Igor, het hulpje van Victor Frankenstein. Het laat zijn duistere oorsprong en de vriendschap met Victor Von Frankenstein zien. En we krijgen te zien hoe Frankenstein veranderd in de legende die we nu kennen.

De dienst zal vanaf 23 februari 2021 gelanceerd worden. De prijs voor een Disney+ abonnement zal dan € 8.99 per maand of € 89.99 per jaar gaan kosten.