Halloween is voorbij en buiten is het vriespunt allang bereikt. Ja, de donkere dagen voor Kerst zijn weer aangebroken. En hoewel er weinig te schrikken valt, kan je het nog steeds griezelig houden in huis. Misschien zit er standaard een heks naast je op de bank, dan hoef je niet veel te doen. Maar misschien zit die er ook niet en wil je die typische Halloween sfeer weer terughalen in huis. Dat kan tegenwoordig met heel veel merchandise waaronder ornamenten voor in de kerstboom of sloffen die aan je voeten lopen te knagen.

Hoe lekker is het om je voeten op te warmen op koude dagen zoals deze. Deze pantoffels in de vorm van zombies vreten aan je voeten tot op het bot. Maar ze zitten wel comfortabel dus dat telt toch ergens voor? De eenheidsmaat is maat 36-42. Op het moment van schrijven zijn er nog maar enkelen op voorraad. Wacht dus niet te lang en bestel ze hier.

Het schijnt dat de traditionele kerstballen langzaam uit onze kerstbomen verdwijnen. Hoe beter om hierop in te spelen dan je eigen Halloween boom te creëren. Er zijn tenslotte meer dan genoeg ornamenten te vinden die jouw boom net even griezeliger maken. De prijzen van onderstaande ornamenten variëren van $14.99 tot $19.99. Bekijk de gehele collectie op de website van Middle of Beyond.