Disneyland Paris bereidt zich voor op de heropening van het Disneyland Hotel. Het bekende roze hotel voor de ingang van het hoofdpark heeft flink wat onderhoud gekregen. Vanaf 25 januari gaan de deuren weer open voor gasten en verwelkomt ook restaurant Royal Banquet de eerste gasten. Hier worden gerechten geserveerd die door verschillende Disney verhalen zijn beïnvloed, middenin een galerij met bijzondere portretten. Disney geeft liefhebbers nu alvast een exclusieve blik op deze nieuwe kunstwerken.

Restaurant Royal Banquet is geïnspireerd op echte ontvangstruimten van een kasteel. Gasten worden hier uitgenodigd voor een koninklijk feest. Gerechten zijn hier geïnspireerd op bijvoorbeeld The Princess and the Frog. Zoals de Spicy Cajun Shrimp, een gerecht dat hulde brengt aan Tiana’s geboorteland Louisiana.

Om de culinaire ervaring zo goed mogelijk te kunnen bedienen, hebben Walt Disney Imagineering Paris en Walt Disney Animation Studios nauw samengewerkt om een breed scala aan personages te selecteren en te vertegenwoordigen, waarbij elk kunstwerk exclusief voor het restaurant is gemaakt.

Disneyland Paris staat natuurlijk ook bekend om de wereldberoemde karakters. Gasten krijgen de kans om tijdens de lunch Mickey Mouse, Minnie Mouse en hun vrienden te ontmoeten. Mickey en Minnie zijn daarbij uitgedost in hun nieuwe en exclusieve koninklijke outfits.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.