Crush’s Coaster is de overdekte spinning achtbaan in het Walt Disney Studios Park van Disneyland Paris. Bezoekers maken hier een wilde rit in het donker terwijl ze langs scene rijden die gebaseerd zijn op de Pixar film Finding Nemo. Maar hoe ziet een rit eruit zodra alle lampen aan staan? Een video van The Real Review UK brengt de attractie op een redelijk uniek moment in beeld.

Walt Disney Studios Park is het tweede themapark van Disneyland Paris. Met thema’s als Avengers Campus en World Of Pixar begeven bezoekers zich in de film. Een attractie dat vanaf dag 1 al onwijs populair is, is natuurlijk Crush’s Coaster. Wachttijden kunnen hier met gemak oplopen naar 90 tot 120 minuten.

Bekijk hier de video van een ritje Crush’s Coaster met de lampen aan. Laat je meenemen met Nemo en Squirt door het Great Barrier Reef en kom de haai Bruce tegen in een gezonken wrak. In het laatste deel van de achtbaan gaat het er allemaal een stuk heftiger aan toe. Bezoekers komen hier in een draaiende stroming dat de Oost-Australische Stroom moet voorstellen. Deze stroom brengt bezoekers uiteindelijk weer terug naar Sydney, het eindstation.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.