Het is algemeen bekend dat een dagje attractiepark best aan de prijzige kant kan zijn. Zo staat het Belgische Plopsaland De Panne in de community bekend als een park met dure horeca. Afgelopen zomer daalden de prijzen daar echter wel. Disneyland Paris spant binnenkort wel echt de kroon. Een colaatje kost er straks, jawel, €9,-.

Het gaat hier echter niet om drankjes die in het Disneyland Parc of Walt Disney Studios gekocht kunnen worden. De nieuwe prijzen gelden voor het Disneyland Hotel. Voor een Cola Cola (Light) van 33cl moet €9,- worden neergeteld. Dezelfde prijzen gelden ook voor andere frisdranken die zelfs 22cl zijn. Onze tip; probeer er flink van te genieten zodra het glas voor je neus staat.

Op dit moment is het kerstseizoen in volle gang. Bezoekers kunnen de dagelijkste parade ‘Mickey’s Dazzling Christmas Parade’ aanschouwen. Het park heeft alvast bevestigd dat de reguliere parade ‘Disney Stars On Parade’ vanaf 8 januari 2024 gewoon weer zal terugkeren. Vanwege technische mankementen ligt deze parade er op dit moment uit. Ook de nieuwe droneshow ‘Disney Electrical Sky Parade’ zal vanaf die dag te zien zijn in het park.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Geef je hier op.