Na 10 Halloween films werd de franchise in 2018 nieuw leven ingeblazen. In deze film met de toepasselijke naam ‘Halloween’ staat Laurie Strode weer oog in oog met Michael Myers. Het was toen al duidelijk dat de film onderdeel is van een trilogie. En die trilogie nadert later dit jaar het einde. Halloween Ends is de laatste film uit de reeks en sinds vandaag staat de trailer online.

Michael Myers weet van geen ophouden. En hoewel de overlevende slachtoffers uit de voorgaande films hem bijna te pakken hadden in Halloween Kills, wist Michael te ontkomen. In de trailer van Blumhouse gaat de gemaskerde psychopaat dan ook vrolijk door met zijn slachtpartijen.

In de trailer zien we Jamie Lee Curtis waarschijnlijk voor de laatste keer in de rol kruipen van Laurie Strode. De film mag dan wel Halloween Ends heten, maar dat wilt niet perse zeggen dat dit ook het einde is van de franchise. Zo zullen de filmkenners het wel met mij eens zijn; Zolang de franchise nog steeds veel geld in het laatje brengt, zal dit zeker niet de laatste film zijn.

De horrorfilm is vanaf 13 oktober 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien. Kijk en geniet van de trailer:

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze categorie ‘Extra’.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.