Walibi Holland introduceert voor het aankomende jaar een nieuw abonnement. Eerder konden bezoekers met een Walibi abonnement het hele jaar door genieten van de attracties en evenementen zoals Halloween Fright Nights. Dat is voor aankomend jaar net even anders.

Een Walibi abonnement voor het aankomende jaar biedt twee keer gratis toegang tot Halloween Fright Nights. Daarnaast krijgt de bezitter wel onbeperkt toegang op reguliere dagen en Halloween Spooky Days only dagen. Echter zijn deze Spooky Days only dagen alleen op de dagen dat er geen Halloweenavonden worden gehouden in het park.

De prijs voor een Walibi abonnement is €77,50 per persoon. Benieuwd naar alle voordelen van dit abonnement? Bekijk ze dan hier.

Halloween Fright Nights Plus

Voor bezoekers die twee bezoeken aan het populaire horror evenement te weinig vinden, is er een Halloween Fright Nights Plus abonnement. Hiermee kan het horror evenement onbeperkt bezocht worden. De prijs voor dit abonnement kost €102,50 per persoon en kan hier besteld worden.

Andere abonnementen

Het Walibi vrienden abonnement kost €67,50 per persoon. Voor onbeperkt toegang tot Halloween Fright Nights betalen geinteresseerden €92,50. Dit abonnement is er speciaal voor vriendengroepen. Vriendengroepen vanaf 4 personen kunnen dit abonnement al aanvragen. Iedereen krijgt hierbij zijn of haar persoonlijke pas.

Een Walibi Familie abonnement heeft een vanaf prijs van €259 totaal. Voor onbeperkt toegang inclusief de Halloweenavonden is er een vanaf prijs van €359 totaal.

Bekijk alle informatie op de website van Walibi Holland.

 

Voor het aankomende jaar staat het horrorevenement op 12 avonden in de agenda. Dit is van 8 tot en met 30 oktober 2022. Bekijk de data hier.

 

Volg ons op de social media kanalen en mis niets meer over horror en Halloween:

Discord

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube