Drouwenerzand Attractiepark heeft onlangs het programma voor Halloween bekendgemaakt. Met verschillende spookhuizen, zones, scare actors en vuurwerk pakt het attractiepark weer groots uit in oktober. Dat is ook terug te zien in de nieuwe parkplattegrond. Wat je zoal kan doen in het park is terug te lezen in een eerder artikel waar alle huizen en zones voorbij komen.

De nieuwe plattegrond laat de locatie van alle zones en spookhuizen zien. Ook is hier goed te zien hoe de parade door het park loopt. Deze start om 18:00 uur.

De zones zijn Heksen, Winterplein, Dia Los Muertos en Piraten. Daarnaast zijn er 3 spookhuizen; Freek’s Mansion, Hell of a Time en Heksenhuisje. Het nieuwe permanente spookhuis heet  ‘Landhuys Den Linden’ en is naast Halloween het hele jaar door te bezoeken. Alle griezelige avonden worden om 20:30 uur afgesloten met vuurwerk.

Bekijk hier de volledige plattegrond van het park.

Halloween is op 8, 15, 19, 22 en 29 oktober 2022. Voor €22,50 heb je toegang tot het park en alle spookhuizen. Tickets bestel je eenvoudig via de website van het attractiepark.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.