Op 22 oktober is het tijd om je grootste angsten recht in de ogen te kijken. Na zonsondergang is het namelijk tijd voor een nieuw en huiveringwekkend Halloween-evenement in de bossen van Lierop! 

Tijdens de Halloween Witch Hunt herleef je de duistere Heksenvervolging met een route, dwars door spannende scarezones. Je loopt de tocht van ±2,5 km met je eigen gezelschap. De adviesleeftijd ligt op 12+. Vanaf 10 jaar ben je welkom onder begeleiding van iemand die 18 jaar of ouder is. 

Toegang tot de tocht is helemaal gratis. Wel dien je vooraf voor iedereen in je groep een tijdslot te reserveren. Dit kan gemakkelijk en binnen één minuut via de website van de organisatie. Per tijdslot start er een groep van maximaal 10 personen.

Het startpunt van de tocht is bij het Piet Cortoomswegske in Lierop. Vanaf 19:00 uur gaan de eerste groepen daar vertrekken. Daarnaast is er vermaak bij het startpunt. Voor dat laatste heb je geen reservering nodig. Je bent dus van harte welkom om mee te genieten van de sfeer. 

De komende tijd komt er regelmatig meer informatie over de invulling. Om hiervan op de hoogte te blijven kun je terecht op de website (oranjecomitelierop.nl).

Reserveren en meer informatie: halloweenlierop.nl.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.