Vorige week kwam Attractie- & Vakantiepark Slagharen met hun nieuwe accommodaties naar buiten. De lodges hebben de naam ‘Rancho Grande’ gekregen en zijn geschikt voor maximaal 8 personen. ‘Rancho’ verwijst naar een plek waar cowboys samenkomen en ‘Grande’ betekent groot in het Spaans. Alles bij elkaar past dit natuurlijk perfect bij het Wilde Westen thema van het park. Het is al mogelijk om reserveringen te maken voor aankomsten vanaf 1 juli 2024.

Hoe zien de accommodaties eruit? Een lodge beschikt over 4 slaapkamers, 2 badkamers en een woonkamer met keuken. Op dit moment is er alleen de keuze uit een premium variant. Op een later moment is het ook mogelijk om de VIP-variant te boeken. Wat de verschillen precies zijn is nog even afwachten.

Huidige camping

De huidige camping maakt plaats voor de bouw van deze luxe lodges. Slagharen werkt momenteel aan een nieuw te realiseren camping, gelegen aan de andere kant van de Zwarte Dijk. De plannen bevinden zich nog in de ontwikkelingsfase, waardoor een openingsdatum in 2024 of 2025 nog niet definitief is vastgesteld. Zodra er meer informatie beschikbaar is, zal dit uiteraard worden gedeeld.

Reserveer een van de 650 accommodaties van Attractiepark Slagharen via hun officiële website. Gasten van het vakantiepark hebben altijd onbeperkt toegang tot het attractiepark en het waterpark Aqua Mexicane.

Stem nu op jouw favoriete attractiepark muzieknummers voor de ”Backseaters Top Zoveel Attractiepark Muziek”.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Geef je hier op.