We hebben de zomerperiode zo goed als onder ons gelaten. Ondanks de hittegolf en andere warme dagen zaten ze bij Drouwenerzand Attractiepark zeker niet stil. Halloween komt er weer aan en het park heeft laten weten wat dit jaar het thema is, wat de spookhuizen en zones zijn en wat de entreeprijs gaat worden.

Het thema dit jaar is ’tijdreizen’. En tijdreizen is iets wat Freek den Vilder maar al te graag wilt doen om van alle blije en vrolijke bezoekers af te zijn. Zo is Freek ten oren gekomen dat er een tijdmachine in het oude telefoonmuseum van het park staat. 

Freek heeft de machine al snel gevonden en heeft door dat wanneer hij 0599 – 666 draait, hij door de tijd gaat reizen, maar niet alleen hij; ook de gasten in de buurt gaan met hem mee naar allerlei tijdzones. Freek komt er al snel achter dat hij vooral terug in de tijd gaat en elke tijdsperiode die hij betreedt irritante vrolijke kinderen bevat en het lukt het maar niet in de tijdzone terecht te komen van de lege zandvlakte.

Spookhuizen en zones

Drouwenerzand komt dit jaar met 3 spookhuizen. In ‘Hell of a Time’ zien bezoekers hoe Freek zijn tijdmachine aan het uitproberen is. Dit loopt uiteraard niet zoals het zou moeten. Het tweede huis is ‘Freek’s Mansion’ en hier stappen bezoekers in de tijdmachine waar ze uitkomen in 2023. Op de plek van het attractiepark heeft Freek zijn huis gebouwd en bezoekers krijgen een rondleiding door zijn huis. Huis 3 in het ‘Heksenhuisje’. Deze is enkel geopend van 13:00 tot 16:30 uur.

Nieuw

Naast deze spookhuizen heeft het park ook een nieuw permanent spookhuis gebouwd; ‘Landhuys Den Linden’. In dit huis rijden bezoekers door een landhuys langs verschillende scenes in een karretje. Als onderdeel van dit spookhuis kunnen dappere bezoekers Jardin den Linden trotseren.

De zones bestaan dit jaar uit:

Heksen

Winterplein

Dia Los Muertos

Piraten

Daarnaast start er vanaf 18:00 uur een parade waarbij griezels het park overnemen.

De halloweenavond wordt vanaf 20:30 uur afgesloten met een vuurwerkshow.

Data en prijs

De Halloweendagen zijn op 8, 15, 19, 22 en 29 oktober 2022. Tickets kosten €22,50 per persoon. Alle spookhuizen zitten bij de prijs inbegrepen. Er kunnen eventueel ook aan de kassa tickets gekocht worden. Let op: de prijs is dan €5,- duurder, oftewel €27,50 per persoon.

Tickets bestel je eenvoudig via de website van het attractiepark.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.