Walibi Belgium gaat een druk weekend tegemoet. Wegens de populariteit van het halloweenevent verwacht het park grote drukte vanaf zaterdag 29 tot en met maandag 31 oktober. Er wordt dan ook aangeraden om tickets vanaf 1 november te kiezen.

Wil je nog griezelen maar heb je voor aankomend weekend geen tickets? Walibi viert nog Halloween tot en met zondag 6 november. Op dinsdag 1, vrijdag 4 en zaterdag 5 november zijn er de nocturnes waarbij het park tot 22:00 uur geopend is.

Al meer dan 20 jaar staat Halloween in Walibi Belgium bekend om zijn aanbod. Deze herfst jagen scarezones Rebellion Land, Last Shelter & Psycho Circus, vier helse spookhuizen, een wervelende halloweenshow én twee verrassende halloweenervaringen bezoekers de stuipen op het lijf. Ook komen Nagulai, The curse of Amun, Mine Blast en Dracula 4D terug.

Wees er snel bij en bestel je tickets hier.

Aqualibi Scare Nights

Bezoekers kunnen zich ook wagen aan een duistere plons in een naastgelegen zwembad Aqualibi. Tijdens de Aqualibi Scare Nights is het zwembad geopend op 28 tot en met 31 oktober tot 22:00 uur. Vanaf 18:00 uur zijn er griezelige halloweenanimaties te zien.

Tickets bestel je hier.