Dit jaar keren de ‘Schaurigen Altweibernachte’ weer terug naar ErlebnesPark Tripsdrill. Bezoekers kunnen op 4 avonden in oktober de longen uit hun lijf schreeuwen in het Duitse attractiepark. Tickets zijn inmiddels verkrijgbaar. Dit event is prima te combineren met bijvoorbeeld Traumatica in het wat verder gelegen Europa-Park.

Zodra de avond valt zorgen meer dan 50 scare actors voor een angstaanjagende ervaring. Voor de aankomende editie zijn er 4 spookhuizen aangekondigd waarvan er 3 een nieuw thema hebben. Tussen al het griezelen kunnen achtbaanliefhebbers ook een ritje maken bij de 3 achtbanen: “G’sengte Sau”, “Mammut” en “Karacho”.

Er zijn 2 verschillende tickets verkrijgbaar. De ‘Altweiber-Pass’ geeft toegang tot het event en kost €19,50 per persoon. Bezoekers die niet willen wachten voor de spookhuizen kunnen een combinatieticket bestellen. Dit bevat het toegangsticket tot het event en de ‘Blitz-Pass’. De prijs hiervan ligt op €36,50 per persoon.

De poorten van Tripsdrill openen speciaal voor dit event op 21, 22, 28 en 29 oktober 2022 van 18:30 tot 21:30 uur. Bekijk hier de teaser van vorig jaar.