Ontdek de duistere plekken van Rotterdam. Op vrijdag 13 augustus organiseert Ghost Tour Rotterdam een spannende tour. Om klokslag twaalf zal de nacht tour gaan starten.

‘Wanneer de schemering invalt en de mensen zich klaar maken voor de komende avond en nacht spelen ook de geesten op. Want hoe zit het met de kubuswoningen, het standbeeld van Erasmus en het huis des duizend vreezen?’

Het startpunt van de tour is in hartje Rotterdam. Deelnemers verzamelen zich bij het standbeeld van Erasmus naast de Sint-Laurenskerk. De Ghost Tour duurt ruim een uur. Het kost €10,- om aan de tour deel te nemen.

De Ghost Tour wordt op elke vrijdag in augustus gehouden. Daarnaast is er ook een tour op woensdag 25 augustus en op zaterdag 11 september. Alles tours starten om 21.00 uur. Met uitzondering van de nacht tour op vrijdag 13 augustus. Dan start de tour om 24.00 uur.

Reserveren kan via http://ghosttourrotterdam.nl/Reserveren/

De Ghost Tour Rotterdam is een vertelwandeling gericht op de minder belichte kant van de stad.
De tocht is voor zowel toeristen als rasechte Rotterdammers, om hen de stad op een aparte manier te laten verkennen en deze met andere ogen te bekijken dan gebruikelijk.

Heb je altijd al mee willen praten of lezen over Halloween evenementen, audities voor scare actors of je eigen ervaringen met Halloween delen in de breedste zin van het woord? Praat met ons mee op Discord of laat hieronder een bericht achter.