Universal Parks & Resorts heeft vandaag bekend gemaakt te zullen komen met een gloednieuwe permanente horror experience. Met dit originele concept zorgen de makers van Halloween Horror Nights dat films en de meest angstaanjagende verhalen tot leven komen. Wat de experience precies gaat zijn is nog niet bekend. Het is al wel bevestigd dat deze zal openen in het entertainmentdistrict AREA15 in Las Vegas.

Hoewel er eigenlijk nog niks bekend is gemaakt hebben we al wel een eerste concept. Hierop zijn 2 iconen van de Halloween Horror Nights te zien, namelijk Jack the Clown en Chance. Het lijkt dus vrij aannemelijk dat zij een rol gaan spelen tijdens de experience.

Page Thompson van Universal Parks & Resorts verteld: “Universal staat bekend om elk jaar originele, zeer thematische en angstaanjagende horror-entertainmentervaringen te bieden aan miljoenen fans. We zijn verheugd om onze wereldwijde fanbase nog een andere manier te bieden om bang te worden en plezier te hebben met angst in het hart van Las Vegas, de perfecte plek voor dit soort unieke concepten”.

De nieuwe horror experience van Universal beslaat straks een ruimte van 110.000 vierkante meter. Zij zijn daarmee de belangrijkste huurder in een nieuwe uitbreiding van 20 hectare van het meeslepende entertainmentdistrict AREA15 in Las Vegas. AREA15 opende eind 2020 en heeft sindsdien al meer dan 4 miljoen bezoekers ontvangen.

Winston Fisher van AREA15 zegt enorm verheugd te zijn op de komst van Universal terwijl ze aan de volgende groeifase van het district beginnen.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.