Een dagje Efteling kan flink oplopen in de portemonnee. Tickets kosten op dit moment tussen de €38,- en €47,-. Dit is afhankelijk van de bezoekdag. En daar komt dan ook nog parkeerkosten van €12,50 bij. Maar wat als we nu zeggen dat er een goedkopere manier is om het sprookjespark in Kaatsheuvel te bezoeken? Je hebt het al gezien in de titel, maar het is mogelijk om het park binnenkort voor €24,- inclusief parkeren te bezoeken.

Een dagje uit naar de Efteling kan voordelig voor €24,- tijdens de Kruidvat Club Dagen op 2 en 3 maart 2024. De winkelketen heeft al hun kaarthouders een e-mail gestuurd met wat toelichting. Zo zal de ticketverkoop starten op donderdag 18 januari om 10:00 uur. Kruidvat zal dan een nieuwe e-mail sturen met daarin een link die naar de online ticketverkoop verwijst.

Per Kruidvat kaart kunnen er maximaal 6 tickets voor de Efteling besteld worden. Probeer hier zeker niet te lang mee te wachten, want op is op. Ben je nog niet in het bezit van een Kruidvat kaart? Activiteer hem binnen een minuut via deze website.

Zoals al eerder gemeld zijn abonnementhouders tijdens dit weekend dan niet welkom. Er kunnen wel gewoon reguliere tickets besteld worden voor deze dag. Maar let op, de Efteling geeft wel aan dat er een bedrijfsevenement (Kruidvat Club Dagen) aan de gang is en het daardoor erg druk kan worden. Tickets kosten €44,-.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.