Als abonnementhouder van de Efteling kan je het park lekker vaak bezoeken. Eigenlijk zoveel als je wilt, maar er zijn een aantal dagen per jaar waarop de (digitale) pas niet geldig is. En dat is wel even iets om rekening mee te houden. We willen tenslotte niet dat je voor verrassingen komt te staan. Lees snel verder en zet de blokdagen in je agenda.

De Efteling kiest er voor om per kalenderjaar maximaal 14 dagen te blokken waarbij alle abonnementhouders het park niet kunnen betreden. Vaak gebeurt het dat op deze dagen het park is uitgekocht of dat er een ledendag is zoals de jaarlijkse ANWB Ledendag. Dit gebeurt nooit last-minute en de Efteling communiceert dit dan ook minimaal een maand van tevoren. Dagjesbezoekers kunnen het park vaak wel bezoeken op dit soort dagen.

Allemaal leuk en aardig, maar op welke dagen mag je dan niet naar binnen? Voor aankomende maand zijn dat 3 dagen, namelijk 13, 14 en 21 januari 2024. Plan je graag wat verder vooruit? Houd er dan rekening mee dat er ook blokdagen zijn voor februari en maart. Dit zijn 4 februari + 2, 3, 23 en 24 maart 2024. Vooralsnog zijn dit alle blokdagen die op dit moment bekend zijn. Het kan altijd gebeuren dat de Efteling nog met andere dagen komt aanzetten. Het maximum aantal blokdagen van 14 is hiermee tenslotte nog niet bereikt.

Op dit moment is de Winter Efteling nog aan de gang. Dit evenement kan nog bezocht worden tot en met zondag 4 februari 2024. Kijk voor meer informatie op de website van de Efteling.

Stem nu op jouw favoriete attractiepark muzieknummers voor de ”Backseaters Top Zoveel Attractiepark Muziek”.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Geef je hier op.