Wat 100 jaar geleden begon als de eerste filmstudio in Zuid-Duitsland, is nu een moderne campus. Bezoekers kunnen hier normaal een kijkje nemen achter de schermen en zien hoe films en series worden gemaakt. Maar wanneer de poorten van Filmstadt aan het einde van de dag sluiten, heersen gruwelijke wezens over het gebied.

Tijdens Filmstadt Spooky Tour beleven bezoekers een ander soort filmavond dat ze misschien gewend zijn. Nu staan zij in het middelpunt van een eigen horrorfilm. Met een gloednieuw interactief verhaal en een nieuwe VR-game wordt je avond gruwelijker dan ooit.

Mørkheim – City of Darkness

Nieuw dit jaar is de exclusieve horror-escape ‘Mørkheim – City of Darkness’. Er zijn maar een beperkt aan tickets verkrijgbaar.

Durf jij de eenzaamheid van de duisternis onder ogen te zien? Kun jij de puzzels oplossen om aan de schaduwen van de nacht te ontsnappen? Jij bent een van de weinige mensen die Mørkheim kan verkennen – overleef je het? Meer horror is niet mogelijk.

VR-game Zombate

In de nieuwe VR-game ‘Zombate’ dompelen bezoekers zich onder in een virtuele wereld. Gevaar ligt hier altijd op de loer. Ook voor deze experience zijn tickets beperkt beschikbaar.

Data en tickets

Filmstadt Spooky Tour ligt in het zuidelijke deel van München en is op 21, 22, 27 tot en met 31 oktober 2022. De voorverkoop start binnenkort. Bekijk hier alle informatie.

Dit was de officiële trailer van vorig jaar:

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.