Samcity in Hoorn is de plek om te zijn voor onder andere VR Gaming, Escaperooms en trampoline springen. Daarnaast is er ook een lasergame die op zaterdag 22 oktober 2022 de plek is voor echte daredevils. Tijdens de Halloween Creepy Lasergame betreden bezoekers de huiveringwekkende lasergame arena. Hier wordt een bloedstollende strijd geleverd tegen freaks, zombies, vampiers en alles wat je maar kan bedenken. De losgelaten freaks zijn bloeddorstiger dan ooit en gaan op jacht naar nieuwe slachtoffer. Overal schuilt gevaar.

Neem tijdens Halloween Creepy lasergame je vrienden mee om de strijd aan te gaan! Darkness, blacklights, mysterieuze doorgangen, rook en special effects. Lasergamen bij Samcity is sowieso een spectaculaire gebeurtenis. 

De heats (20 minuten) starten elk half uur tussen 18:00 tot en met 21:30 uur. Een ticket kost €11,- per persoon. Elke 2e aansluitende heat (12 minuten) kost €6,-.

Verzeker je van een plek en boek een ticket online via de website van Samcity.

Spooky Night

Op vrijdag 28 oktober 2022 is er de Spooky Night in Samcity. Bezoekers kunnen verkleed naar het event komen. De Spooky Night wordt gehouden in het trampolinepark waar bezoekers tijdens de Halloween Disco Jump 2 uur lang kunnen springen. Daarnaast kunnen bezoekers een heat creepy lasergamen. Een ticket kost €22,50 per persoon. Dit is inclusief een consumptie. Bestel je tickets hier.