De eerste editie van Horror Nights Kalkar start op 6 oktober in Wunderland Kalkar. Dit familiepark ligt vlak over de grens bij Arnhem en transformeert straks in een sinistere wereld van waanzin en verschrikking. Het event pakt uit met verschillende experiences waaronder een uniek Horror Hotel. Wie durft er onderdeel te worden van deze gruwelijke belevenis?

Van 6 oktober tot en met 5 november 2023 ervaren bezoekers een gruwelijk programma. Horror Nights Kalkar bestaat uit een openingsshow, twee scare zones en drie spookhuizen. Daarnaast is ook de foodcourt compleet in horror thema.

Horror Hotel

Wil je een poging doen tot een overnachting, geheel in thema? Het event introduceert het Horror Hotel. Dit hotel onderscheidt zich als het enige in zijn soort in Europa. Op 14, 21 en 28 oktober plus 4 november biedt Horror Hotel een huiveringwekkende ervaring die de hele nacht duurt: een 18 uur durende beproeving waar slaap niet gegarandeerd is. De avond begint met toegang tot Horror Nights Kalkar, maar voor de onbevreesde Horror Hotel-gasten stopt de terreur van Herr Pluton hier niet. Durf jij de nacht door te brengen met Herr Pluton en zijn angstaanjagende volgelingen?

Haunted Houses

Alle 3 de haunted houses zijn met elkaar verbonden. Hier wordt het verhaal van Herr Pluton verteld. Zo betreden bezoekers zijn werkkamer, ervaren zij de lugubere operaties en de barakken van zijn leger ontdekken in Die Kaserne. Het is niet nodig om losse tickets te bestellen voor de huizen, want de toegangsprijs is inclusief alle huizen en zones. ScareZone lichte eerder al spookhuis Arbeitsraum uit.

Datum en prijs Horror Nights Kalkar

Een ticket voor Horror Nights Kalkar kost €29,50. Dit event loopt van 6 oktober tot en met 5 november 2023 en is van 18:00 uur tot 23:00 uur te bezoeken. Prijzen voor het Horror Hotel zijn er vanaf €120 per persoon.

Alle tickets zijn hier te bestellen.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Meld je aan, praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons groeien richting de 600 leden.