Na verschillende bekendmakingen van events is het nu de beurt aan Traumatica. Liefhebbers van Halloween en horror kunnen in zowel september, oktober als november weer smullen. Hoe het scare event iun Europa-Park er precies uit komt te zien wordt door de organisatie stapsgewijs naar buiten gebracht. Eerder konden we al melden dat er dit jaar maar liefst 7 mazes te bezoeken zijn. Inmiddels is er ook meer duidelijk over wanneer het event gaat plaatsvinden en wanneer de ticketverkoop start.

Met de korte maar subtiele aankondig ‘Tomorrow’ had Traumatica op 31 mei in een klap de aandacht van hun volgers te pakken op social media. De organisatie heeft daarbij bekend gemaakt dat Traumatica – Festival of Fear start op 27 september en eindigt op 11 november 2023. De voorverkoop van dit spektakel start ook al binnenkort, namelijk op dinsdag 6 juni.

Voordat er tickets besteld worden moeten bezoekers nog even goed nadenken over de mogelijke gevaren. Op de post-apocalyptische kermis dwalen er duistere figuren rond en die zijn voor niets of niemand bang. Horrorfilms kijken is één ding. Maar er middenin zitten is weer een andere tak van sport.

Als extra voorafje staat er al een teaser van Traumatica op streamingsdienst VEEJOY. Bekijk hem hier.

Na verschillende edities met onder andere de ‘Rotters’ en de ‘Pack’ te hebben gedraaid, kwam er in 2022 een compleet nieuw verhaallijn. Lees je hier even in en je bent weer helemaal up-to-date.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.