Met Carnaval in aantocht kan je haast niet om de carnavalkrakers heen. Bekende artiesten brengen nieuwe nummers uit en De Waarbeek doet daar natuurlijk vrolijk aan mee. Postbode Pelle en de Directeur van het park brengen je het nummer ‘Pret met mijn kroket!’.

Bij een goede carnavalskraker hoort natuurlijk ook een videoclip. Hierin komen naast bijzondere taferelen vooral een feestende menigte voorbij. We sluiten niet uit dat je na het zien van de clip zin krijgt in een kroket.

Wie goed luistert hoort dat Julianatoren op de hak genomen wordt. De tekst ‘Wie is hier de eigenaar’ refereert naar een voorval in 2023 toen de eigenaar van het Apeldoornse park, Dick Kreekel, het podium beklom tijdens een show. Hier vroeg de beste man aan het publiek wie de eigenaar van de Julianatoren is. De kinderen riepen toen overtuigend dat Meneer Kaasgaaf de baas was. ‘Nee, ik ben hier de eigenaar!’, reageerde Kreekel.

Beluister en kijk naar Pret met mijn kroket! – Pelle en de Directeur:

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.