De Halloween Fright Nights blijft voor Walibi Holland een enorm belangrijk evenement. In deze periode weten bezoekers het park altijd goed te vinden. En dat is ook dit jaar weer te zien aan het aantal uitverkochte dagen. Na een goed eerste weekend was het park op zaterdag 15 oktober uitverkocht. Wie daarbij denkt dat de drukte nu voorbij is heeft het mis. Sterker nog, dit is slechts het begin. Op het moment van schrijven is het park ook nog op drie andere dagen uitverkocht.

Het is vandaag 16 oktober en de drukte is ook op deze zondag merkbaar. Het park is wederom uitverkocht. De tickets voor spookhuizen en experiences zijn ook niet meer online beschikbaar. Voor wie vandaag nog tickets wilt bemachtigen zal op goed geluk naar de Guest Service van Walibi moeten. Hier zijn op de dag zelf nog weleens tickets beschikbaar. Maar wie vaker de Halloween Fright Nights bezoekt weet dat ook deze tickets erg hard lopen.

Zaterdag 22 en zaterdag 29 oktober zijn de andere dagen die op dit moment zijn uitverkocht. Hier zijn nog enkele tickets beschikbaar voor Psychoshock, Jefferson Manor en The Villa. Op 29 oktober is er ook nog de mogelijkheid om een dinner experience voor 10 personen te boeken.

Wie het liever wat rustiger aan wilt doen kan er ook voor kiezen om alleen de Halloween Spooky Days te bezoeken.

Overige dagen

De overige dagen zijn nog wel beschikbaar. Het gaat hier om 20, 21, 23, 27, 28 en 30 oktober. Entreeprijzen variëren tussen de €36,50 en €45,-. De spookhuizen zijn op deze dagen ook nog te boeken.

Bezoekers weten Walibi Holland weer massaal te vinden dus wees er snel bij en BOEK JE TICKETS HIER.